top of page

JARENLANGE ERVARING IN BADKAMERINSTALLATIE & BADKAMERRENOVATIE IN AALST, AFFLIGEM, ERPE-MERE, OPWIJK EN VERDER. SCHERPE PRIJZEN, STERKE KWALITEIT!

Badkamerrenovatie

Uw sanitair vernieuwen, een nieuwe douche installeren? Een compleet nieuwe badkamer, inclusief uw favoriete badkamertegels en -vloer? Is uw douchekraan aan vervanging toe of moet uw ligbad plaats maken voor een inloopdouche? Laat deze klus over aan een vakman met kennis van zaken. Calortec komt met plezier bij u langs voor uw badkamerrenovatie in Aalst, Affligem, Erpe-Mere, Opwijk en verder. Wij hebben de afgelopen jaren ontelbare oude badkamers getransformeerd in prachtige pareltjes die bruisen van kwaliteit.

Badkamerrenovatie
Badkamerrenovatie

Badkamerinstallatie

Als specialist in het renoveren en plaatsen van badkamers is Calortec de uitgelezen partner om met u mee te denken over uw droombadkamer. Gaat u voor een hedendaagse of strakke badkamer of wilt u baden in een klassieke of landelijke badkamer? Bij Calortec alleen maar aangename verrassingen: wij zijn uw inspiratiebron en waken er tegelijk over dat de volledige installatie voldoet aan uw verwachtingen en wensen, voor een ultiem comfort en gebruiksgemak voor jaren.

In zee met perfectionisten voor uw badkamerrenovatie of -installatie

Een badkamerrenovatie of badkamerinstallatie op de planning? Contacteer eerst Calortec voor een vrijblijvende afspraak, wij overhandigen u graag een gratis offerte voor het renoveren of plaatsen van uw badkamer.

CONTACTEER CALORTEC VOOR MEER INFO

Calortec

WIJ REALISEREN BADKAMERS OVERAL IN EN ROND AALST

Wij komen bij u langs overal in de regio rond Aalst voor uw badkamerinstallatie of badkamerrenovatie: Aalst, Affligem, Asse, Brakel, Denderleeuw, Dendermonde, Dilbeek, Edingen, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Gooik, Grimbergen, Haaltert, Halle, Herzele, Lede, Lennik, Liedekerke, Lierde, Meise, Roosdaal, Ternat, Zottegem en Zwalm.

Calortec

Meer weten over de installatie van uw badkamer of badkamer renovatie?

Bel Calortec. Maak gerust een afspraak met ons en vraag een VRIJBLIJVENDE OFFERTE aan via e-mail!

bottom of page