top of page

CALORTEC UIT AALST IS EXPERT IN CENTRALE VERWARMING REGIO AALST, AFFLIGEM, ERPE-MERE, HAALTERT, ASSE, NINOVE

Installatie van centrale verwarming

Moet uw verwarmingsketel vervangen worden? Denkt u aan de installatie van centrale verwarming in huis? Of overweegt u vloerverwarming te plaatsen? Voor al deze klussen bent u bij Calortec uit Aalst aan het juiste adres.

Wij installeren centrale verwarming van topmerken als Viessmann & Weishaupt

We mogen ons met recht en reden dé expert in centrale verwarming noemen: zo leveren en installeren we al meer dan 25 jaar verwarmingsketels, centrale verwarmingsinstallaties, zonneboilers, warmtepompen, gashaarden, vloerverwarming, radiatoren en thermostaten van alle grote merken, zoals Viessmann en Weishaupt.

Calortec
Calortec

Installeren van warmtepompen

Calortec is ook gespecialiseerd in de installatie van warmtepompen. Een warmtepomp haalt warmte uit de omgeving. Dankzij een ingebouwde compressor verhoogt de warmte die gebruikt wordt voor het verwarmingssysteem voor centrale verwarming of warm water. Ofwel kiest u voor een warmtepomp die de warmte uit de bodem haalt en het best in combinatie met vloerverwarming gebruikt wordt: een interessante investering voor nieuwbouw die u snel terugverdient. Ofwel kiest u voor een warmtepomp die zijn warmte uit de lucht haalt, bij een vrij hoge buitentemperatuur en wanneer de temperatuur in uw verwarmingssysteem. Ideaal bij een woningrenovatie of plaatsgebrek. Uiteraard biedt Calortec u graag gespecialiseerd advies op maat voor de warmtepomp die het beste bij uw situatie, woning en budget past.

CONTACTEER CALORTEC VOOR MEER INFO

Weishaupt
Viessmann
Cerga
Calortec

WIJ VERZORGEN DE INSTALLATIE VAN UW CENTRALE VERWARMING OVERAL IN EN ROND AALST

Wij komen bij u langs overal in de regio rond Aalst voor de installatie van uw centrale verwarming en warmtepompen: Aalst, Affligem, Asse, Brakel, Denderleeuw, Dendermonde, Dilbeek, Edingen, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Gooik, Grimbergen, Haaltert, Halle, Herzele, Lede, Lennik, Liedekerke, Lierde, Meise, Roosdaal, Ternat, Zottegem en Zwalm.

Meer weten over de installatie van uw verwarming?
Bel Calortec. Maak gerust een afspraak met ons en vraag een VRIJBLIJVENDE OFFERTE aan via e-mail!

bottom of page