top of page

VERTROUW HET ONDERHOUD VAN UW VERWARMINGSKETEL IN REGIO AALST, NINOVE, WETTEREN, MERE, HAALTERT, DENDERLEEUW EN ASSE TOE AAN EEN ERVAREN SPECIALIST!

Onderhoud verwarmingsketel

Een onderhoud van uw verwarmingsketel in regio Aalst, Ninove, Wetteren, Denderleeuw, Haaltert, Mere, Asse of Zottegem? Reken op de expertise van Calortec. Wij verzorgen het onderhoud van verwarmingsketels van alle bekende merken zoals Viessmann, Bulex, ACV, Buderus, Vaillant en Bulex.

Verwarmingsinstallaties op aardgas 

Denk eraan dat u uw gasketel tweejaarlijks moet onderhouden. Voor het onderhoud van uw gasketel kunt u bij Calortec terecht, zowel de centrale verwarmingsinstallaties HR als HR+. Ook voor een verwarmingsaudit (nieuw Besluit van de Vlaamse regering 1 juni 2007) die elke 5 jaar verplicht is, kunt u op ons vakmanschap rekenen.

Calortec
Calortec

Onze andere specialiteiten in centrale verwarming

Wat u nog moet weten over deze specialist in centrale verwarming:

Calortec is een echte allround specialist in verwarming. Niet alleen in onderhoud en reiniging ook voor een herstelling (zoals het repareren van branders) of plaatsing van centrale verwarming of sanitair kunt u bij ons aankloppen. Wij installeren nieuwe cv-ketels en Low Nox branders op bestaande installaties. We zijn bovendien gespecialiseerd in warmeluchtgeneratoren, warmtewisselaars en luchtverhitters. We zorgen ook voor de verlichting en verluchting en elektriciteit van uw stookplaats.

Makkelijk bereikbaar

Snelle service

Erkende aardgasinstallateur

Specialist gashabilitatie G1 & G2, zonneboiler

CONTACTEER CALORTEC VOOR MEER INFO

Calortec

WIJ STAAN IN VOOR HET ONDERHOUD VAN UW VERWARMINGSKETEL OVERAL IN EN ROND AALST

Wij komen bij u langs overal in de regio rond Aalst voor het onderhoud van uw centrale verwarming: Aalst, Affligem, Asse, Brakel, Denderleeuw, Dendermonde, Dilbeek, Edingen, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Gooik, Grimbergen, Haaltert, Halle, Herzele, Lede, Lennik, Liedekerke, Lierde, Meise, Roosdaal, Ternat, Zottegem en Zwalm.

Calortec

Meer weten over het onderhoud van uw verwarming?
Bel Calortec. Maak gerust een afspraak met ons en vraag een VRIJBLIJVENDE OFFERTE aan via e-mail!

bottom of page