Vertrouw het onderhoud van uw verwarmingsketel in regio Aalst, Ninove, Wetteren, Mere, Haaltert, Denderleeuw en Asse toe aan een ervaren specialist!

GRATIS OFFERTE

Onderhoud verwarmingsketel

Een onderhoud van uw verwarmingsketel in regio Aalst, Ninove, Wetteren, Denderleeuw, Haaltert, Mere, Asse of Zottegem? Reken op de expertise van Calortec. Wij verzorgen het onderhoud van verwarmingsketels van alle bekende merken zoals Viessmann, Bulex, ACV, Buderus, Vaillant en Bulex.

Verwarmingsinstallaties op aardgas en mazout

Denk eraan dat u uw gasketel tweejaarlijks moet onderhouden en uw mazoutketel jaarlijks. Zowel voor het onderhoud van uw gasketel als het onderhoud van uw mazoutketel kunt u bij Calortec terecht, zowel de centrale verwarmingsinstallaties HR als HR+. Naast uw verwarmingsketel staan we ook in voor het schoorsteenvegen. Ook voor een verwarmingsaudit (nieuw Besluit van de Vlaamse regering 1 juni 2007) die elke 5 jaar verplicht is, kunt u op ons vakmanschap rekenen.

Onze andere specialiteiten in centrale verwarming

Wat u nog moet weten over deze specialist in centrale verwarming:

Calortec is een echte allround specialist in verwarming. Niet alleen in onderhoud en reiniging ook voor een herstelling (zoals het repareren van branders) of plaatsing van centrale verwarming of sanitair kunt u bij ons aankloppen. Wij installeren nieuwe cv-ketels en Low Nox branders op bestaande installaties. We zijn bovendien gespecialiseerd in warmeluchtgeneratoren, warmtewisselaars en luchtverhitters. We zorgen ook voor de verlichting en verluchting en elektriciteit van uw stookplaats.

  • Makkelijk bereikbaar

  • Snelle service

  • Erkende aardgasinstallateur

  • Specialist gashabilitatie G1 & G2, stookoliebranders, zonneboiler

Meer info

CONTACTEER Calortec voor meer info

herstellingen en onderhoud op alle merken

Wij staan in voor het onderhoud van uw verwarmingsketel overal in en rond Aalst

Wij komen bij u langs overal in de regio rond Aalst voor het onderhoud van uw centrale verwarming: Aalst, Affligem, Asse, Brakel, Denderleeuw, Dendermonde, Dilbeek, Edingen, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Gooik, Grimbergen, Haaltert, Halle, Herzele, Lede, Lennik, Liedekerke, Lierde, Meise, Roosdaal, Ternat, Zottegem en Zwalm.

Vraag een offerte aan

Meer weten over het onderhoud van uw verwarming?
Bel Calortec. Maak gerust een afspraak met ons en vraag een VRIJBLIJVENDE OFFERTE aan via e-mail!